Röster

Återkommande resenärer är det bästa betyg en researrangör kan få. Och jag är glad att kunna säga att det är så det varit ända sedan jag startade min verksamhet 1999. Här är några av deras röster:


Mycket bra guide. Bra och sevärda dagsturer. Mycket bra boende.
Anonym

Suverän resa, härliga vandringar med stor variation. Perfekt att inte vara så många i gruppen då man hinner prata med alla. Toppenboende.
Anonym

Intressant och variationsrik vecka med allt från limoncelloprovning till bad. Hoppas att vi möts på en resa till.
Anonym

Jag är inte missnöjd med något, tycker det var en bra resa alltigenom. Hade gärna sett att det var någon gemensam aktivitet även den sista dagen, men det funkade som det var också.
Anonym

Det är andra gången jag reser med Sirugo Tours och jag tycker att konceptet är väldigt bra. Gruppen är liten och vi fick se många vackra platser som det hade varit svårt att hitta själva. Vi bodde också på ett otroligt fint ställe med en härlig värdfamilj, rena fina rum, pool och fantastisk frukost. Resan rekommenderas verkligen!
Anonym

En av de absolut bäst planerade resorna jag varit på. Just nu kommer jag inte på något som var negativt.
Anonym

Supernöjd, så bra planerad resa, jättefint boende, en guide som så fint ser till att allt fungerar perfekt för hela gruppen både före och under resan.
Anonym

Alla verkade jättenöjda och de problem, som uppstod pga yttre omständigheter, löstes suveränt.
Anonym

Härlig resa med fantastiskt boende.
Anonym

Allt med resan var bra. Boendet var fantastiskt.
Anonym

Bra flexibilitet i uppläggen dag för dag, dessutom hade olika dagsturerna olika karaktär vilket var väldigt bra. Mycket nöjd och rekommenderar gärna andra att boka resor som denna! Tack!
Anonym

Som alltid: Toppklass!
Anonym

Fantastisk upplevelse med professionell guidning.
Anonym

Så glad att vi tog beslutet att genomföra även om vi var så få. En bra kick att vandra också och testa höjderna. Att du har foto som intresse blev ju ännu bättre. Tack för ditt engagemang och att det var dina egna delar och stigar vi gick också. Boendet perfekt. Det ända man behöver tänka på är anslutningsflyget, Jag borde tänkt till själv på den delen. Men resan gick bra. Tack för vandringsveckan Monika
Anonym

Mycket nöjd med resan och upplägget, boendet maten vandringarna solen havet bergen Tackar tackar!!
Anonym

Veckan i Cinque Terre med Paul var helt fantastisk. Paul ordnade med allt från flygresa till boende och mat och alla vandringar. Vi var så nöjda och tacksamma att bara få glida med och njuta och ha kul hela veckan. Det kunde inte varit bättre!
Anonym

Toppenresa, allt noga utvalt av bästa guiden från vyer till restauranter och slutkläm med båttur från Venedig till flygplatsen, Underbart!
Anonym

Toppenvecka med perfekt avslutning i Venedig. Kul med taxibåt till flyget. Mycket trevligt hotel i Molveno. Kan faktiskt inte komma på något att förbättra
Anonym

Kanon! 1:a vandringsresan för mig, så det var svårt att veta vad man skulle förvänta sig. Men med facit i hand var den helt perfekt för mig. Pedrottivandringen satte lite griller i huvudet, med var helt magisk så här i efterhand när man ser tillbaka. Molveno som by tyckte jag var perfekt. Lagom stor med mkt go mat. Helt suveränt att du är med hela tiden med tanke på språket och att du vet och har varit där förut. Avslutning i Venedig är pricken över i:et. Kommer absolut att resa med dig o SirugoTours igen.
Anonym

Helnöjd med hela upplägget ,boende ,frukost ,aktiviteterna ,möjligheten att kunna alternera beroende på väder eller sin fysiska form .
Anonym

Trots astma och skoskav var detta en underbar resa som jag starkt rekommenderar till den som vill klättra och se dolomiterna från alla möjliga perspektiv! Detta är första gången jag varit på en vandrings/klättringsresa, men det är inte den sista! Tack Paul för en bra och proffisionell tour genom, över och på bergen!
Anonym

Härlig resa med en kanonguide.
Anonym

Även denna resa med Sirugo-vandringsresor blev toppen. En bättre reseledare kan man inte önska sig, lyssnar, tar hänsyn o hjälper alla i gruppen på bästa sätt. Mina varmaste rekommendationer. Tack Paul för en underbar vistelse.
Anonym

För mig en väl anpassad resa där de givna förutsättningarna uppfylldes och tom överträffades, framförallt då det gäller boende och reseledandet. Saknar möjligen en dag på egen hand i någon av byarna men då ej på bekostnad av en vandringsdag.
Anonym

Fantastiskt boende, fantastisk mat, omväxlande vandringar i yppig(!) grönska och trevligt sällskap. Mer kan man inte begära.
Anonym

Jättenöjd igen :) Var lite fundersam över att gruppen var så liten men det blev över förväntan! Har inför varje ny resa tänkt att det kan nog inte bli lika roligt som förra gången men det blir det :) och Korfu var fantastiskt vackert!
Anonym

Precis som tidigare jättenöjd :) Diafani var underbart att bo i och vandringarna var toppen även om det var lite varmt ibland. Bra boende också och möjligheter till fantastiska upplevelser om man bara kom ur sängen!
Anonym

Har inga åsikter om förändringar. Tyckte det var kanon med val möjligheter så det passade både de som ville gå kortare och längre.
Anonym

Detta var verkligen en vacker tur. Fanns tid till både fotostopp och pauser både långa och korta. Dyker det upp turer som är intressanta och passar mig, kommer jag absolut resa med dig igen.
Anonym

Helnöjd med hela upplägget. Boende, frukost och de dagliga vandringar som var helt fantastiska. Så vackert. Tack Paul du var helt fantastisk.
Anonym

Välplanerad resa med otroliga miljöer och en skicklig guide.
Anonym

Perfect, as always B-) See you next year. Maybe step it up a level >:)
Anonym

Toppenresa med jättebra turer
Anonym

Utmärkt lägenhetshotel med fin utsikt från balkongen. Även hotellet i Venedig var väl valt med tanke på värmen denna årstid (tillgång till pool). Väl utvalda vandringar på Val Gardenas vackraste leder. Utmärkt logistik.
Anonym

En av de bättre resor jag har gjort. Kontrasterna mellan sätten vi lever på gav en extra krydda åt upplevelserna. Fantastiskt att få kliva in i ortsbefolkningens liv och få ta del av det. du är lyhörd på gruppen och behaglig som reseledare. Tack!
Anonym

Fantastisk upplevelse med fint boende i den bästa av byarna :), vackra vyer och möte med lokalbefolkningen. Saknade egentligen inget... Och såklart otroligt trevliga och roliga medresenärer :)
Anonym

Tack för en oförglömlig resa. Mycket insikter, lärdomar, skratt, gemenskap och magiska vyer. Skulle inte vilja haft den ett dugg annorlunda. Du är grym!!
Anonym

En oförglömlig resa med otroligt kompetent guide! Påläst, pedagogisk, super trevlig, ödmjuk, mycket erfarenhet av fotografering och av området vi vistades i. Ett stort plus att Paul var flerspråkig. Han visste hela tiden vart vi skulle äta lunch, hade tänkt ut vandringsrutter i förväg och vad som fanns på fotograferingsschemat. -Allt var genomtänkt och med bästa tänkbara service! Jag rekommenderar denna resa och guide alla dagar i veckan till alla som vill ha en upplevelse av det extraordinära slaget. :) TACK!
Anonym

Riktigt bra och trevlig resa med perfekta dagsturer för foto och vandring. Underbar natur och vyer. Kan varmt rekommenderas!
Anonym

Fantastico! Perfetto!
Anonym

Hoppas att man lever och har hälsan så man kan vara med igen. Om Amalfi dessutom blir av så är mitt deltagande säkert. Konceptet där lär väl likna Cinque Terre.
Anonym

Lagom utmanande vandringar, jättetrevligt värdfolk, fantastiska vyer och fin natur, många trevliga medresenärer. Besöket i Pisa var en uppskattad extra bonus. Trots att vädret var litet sämre än vanligt är jag jättenöjd med resan.
Anonym

En, på alla sätt (plats, boende,program, mat, skönhet, trivsel, etc.), fantastisk resa även för en erfaren och ej purung resenär. Rekommenderas varmt!
Anonym

Hur bra som helst, har inget att klaga på förutom att tiden kanske gick för fort :) Bra guidning och det kändes som att alla deltagarna kunde ta det i sin takt, efter sina behov. Kommer gärna med igen nån gång!
Anonym

En helt fantastisk resa i goda vänners lag över berg och i dal. Besökte ställen som man bara trodde fans på vykort och i sagornas värld. Ett minne för livet. När man till slut reflekterar över vad man har varit med om,inser man att sagan o bilder är faktiskt sanna.
Anonym

Fantastiska vyer som vi fick se trots lite disigt väder. Mycket trevligt sällskap, totalt 4 deltagare, under sakkunnig ledning. Se bara till att inte komma otränad! Bra och billig mat och dryck både i byn och i alpstugorna. Flera restauranger att välja mellan och dessutom en välförsedd mataffär mitt i byn. Resa, logi och lokala transporter fungerade perfekt.
Anonym

Rolig och utmananade vandring. Riktigt bra boende
Anonym

Mkt bra planering hela resan igenom, allt gick mycket smidigt, bra info både före och under resan och minnesvärda upplevelser helt igenom + jättetrevliga medresenärer!
Anonym

Kom till platser jag annars inte skulle komma till. Välorganiserat av Paul som stod för trygg och säker ledning.
Anonym

Det var regnigt men helt underbar och det är därför jag vill göra en ny resa!
Anonym

Mycket bra boende med underbart god frukost. Vandringarna var i en fantastisk miljö och Paul var en suverän guide som visade oss miljöer jag aldrig hade sett på egen vandring.
Anonym

Har inga åsikter om förändringar. Tyckte det var kanon med val möjligheter så det passade både de som ville gå kortare och längre.
Anonym

Detta var verkligen en vacker tur. Fanns tid till både fotostopp och pauser både långa och korta. Dyker det upp turer som är intressanta och passar mig, kommer jag absolut resa med dig igen.
Anonym

Det var en fantastisk resa! Gott nytt år på dig!
Anonym

Fantastiska vyer som vi fick se trots lite disigt väder. Mycket trevligt sällskap, totalt fyra deltagare, under sakkunnig ledning. Se bara till att inte komma otränad! Bra och billig mat och dryck både i byn och i alpstugorna. Flera restauranger att välja mellan och dessutom en välförsedd mataffär mitt i byn. Resa, logi och lokala transporter fungerade perfekt.
Anonym

Jag är mkt nöjd med att ha varit med på en härlig upplevelse med ett härligt gäng på fantastiska platser. Kan verkligen tänka mig att göra om denna resa med andra mål.
Anonym

Anmälde mig ursprungligen för resan var klassad som avancerad och kändes mindre mainstream. Levde upp till förväntan.
Anonym

En helt fantastisk resa i goda vänners lag över berg och i dal. Besökte ställen som man bara trodde fans på vykort och i sagornas värld.Ett minne för livet.När man till slut reflekterar över vad man har varit med om,inser man att sagan o bilder är faktiskt sanna.
Anonym

Hej! Tack för en trevlig resa! Jag uppskattade att vi fick tid att fotografera i lugn och ro utan stress! Ett trevligt gäng! Är nöjd.
Anonym

Fantastico! Perfetto!
Anonym

Hoppas att man lever och har hälsan så man kan vara med igen. Om Amalfi dessutom blir av så är mitt deltagande säkert.
Anonym

En, på alla sätt (plats, boende,program, mat, skönhet, trivsel, etc.), fantastisk resa även för en erfaren och ej pur ung resenär. Rekommenderas varmt!
Anonym

Hur bra som helst, har inget att klaga på förutom att tiden kanske gick för fort :) Bra guidning och det kändes som att alla deltagarna kunde ta det i sin takt, efter sina behov. Kommer gärna med igen nån gång!
Anonym

Det var regnigt men helt underbart och det är därför jag vill göra en ny resa!
Anonym

Bra boende. Härliga vandringar. Följer gärna med ett annat år!
Anonym

Roliga och utmananade vandringar. Riktigt bra boende.
Anonym

I sin helhet är jag mycket nöjd med resan. Kombinationen av otroligt vackra vyer och att jag fått utmana mig själv, dessutom bonusvistelsen i Venedig ger ett högt betyg.
Anonym

Det blir väl en vandringsresa nästa år också?
Bengt-Erik

Vandringen i alperna blev ett oförglömligt minne. Vackra blomsterkullar och häftiga vandringar i en underbar miljö. Ett perfekt arrangemang med en guide som känner till vandringsleder, hyttor och upplevesepunkter som ingen annan.
Annika

En flexibel, lyhörd och mycket kunnig reseledare. Anpassade dagsetapper så att alla kan vara med. Boende på litet mysigt ställe, perfekt för dem som vill uppleva den schweiziska vardagen.
Margareta & Lennart

Har varit på tre alpresor med Sirugo Tours, och varje resa har varit en fantastisk upplevelse. Är faktiskt på väg på min fjärde resa denna sommar. Det har varit härliga och varierande vandringar med underbara vyer
Maria

Jag och Ingegerd var med 2003,det var en fantastisk upplevelse: Vi kom till platser som vi aldrig skulle kommit till på egen hand. Vi fick uppleva fantastiska kontraster, karga glaciärer och böljande alpängar
Lars-Olov & Ingegerd

Mycket trevliga, givande och välorganiserade vandringsresor till Schweiz. I år följer jag med för tredje gången
Ellen

Skönt med en reseledare som inte är påflugen, utan en som lugnt föreslår rutter och sen har koll på vilka färdmedel vi ska åka med och när.
Ulla

Ett gediget program med nya spännande upplevelser varje dag
Iani

p102lederna-går-ofta-över-vidsträckta-ängar-med-fantastisk-blomsterpraktkerstin-provar-sina-vingarmen-hej-där-