Res miljövänligt

Värnar du om miljön?
Vill du resa med ett så litet klimatavtryck som möjligt?

Även Sirugo Tours värnar om miljön och önskar inget hellre än att det vore idealiskt och enkelt att resa mer miljövänligt än med flyg. Men faktum är att tågresor till Sydeuropa kan innebära en hel del utmaningar. Tågbiljetterna är oftast mer än dubbelt så dyra som flygbiljetterna. Och att ta sig från Sverige till exempelvis en specifik ort i Italien kan innebära en resa på 24-40 timmar och med 8-10 byten på vägen.

För dig som ändå vill välja det klimatsmarta sättet att resa finns det möjligheter att delta på Sirugo Tours upplevelseresor. Och ett bevis för att det miljövänliga valet verkligen premieras är att Sirugo Tours står för 25% av mellanskillnaden när du köper den dyrare tågbiljetten. Så här ser erbjudandet ut:

  1. Om du avstår flygresan t.o.r till destinationen, får du 3000 kronor i avdrag på resans pris
  2. Du bokar och betalar tågresan själv. Och eftersom Sirugo Tours vill premiera det klimatvänliga resandet betalar Sirugo Tours 25% av skillnaden mellan din egenbokade tågbiljetts pris och de 3000 kronorna (max 1000 kronor).

Exempel:

Resans totalpris14000
Avdrag för att du avstår flygresan-3000
Din tågbiljett kostar7000
Sirugo Tours betalar 25% av 7000-3000-1000
Resans totalpris med tåg istället för flyg:17000

En ståtlig alpsippaObservera att detta alternativa resepaket innebär att du helt på egen hand måste boka din tågresa för att komma till destinationen i rätt tid så att du kan delta i det övriga arrangemanget. På grund av Paketreselagens utforming kan Sirugo Tours inte hjälpa till med någon del av bokningen av tågbiljetterna. Sirugo Tours ansvarar inte heller för att hitta alternativa resvägar vid eventuella tågförseningar eller komplikationer som kan uppstå i samband med tågbyten.

I vissa fall kan du få en plats på direkttransfern från flygplatsen till slutdestinationen. Men om du blir försenad till den ort där vi kommit överens om att ses, kan Sirugo Tours inte garantera denna plats. Då måste du själv ta dig till slutdestinationen och dessutom stå för kostnaden för den resan.

Om du har frågor om detta erbjudande, skicka en intresseanmälan eller skicka epost till tours@sirugo.net